Nieuwe limited edition

Dacia Techroad

Dacia onthult zijn nieuwe limited edition Techroad voor Duster en de Stepway familie (Sandero, Logan MCV, Dokker en Lodgy). Wagens van een hoog gamma, verkrijgbaar in de unieke kleuren Rouge Fusion en Gris Highland en aan aantrekkelijke prijzen.

Nieuwe limited edition Dacia Techroad

Het gaat Dacia voor de wind. In 2018 noteerde het merk recordcijfers: wereldwijd verkocht het meer dan 700.000 voertuigen, waarvan 500.000 in Europa. Dat succes heeft Dacia te danken aan al zijn trouwe chauffeurs. Bedankt! De nieuwe Dacia innovatie is de limited edition Techroad, die tijdens het Autosalon van Genève voorgesteld werd. Een klein overzicht.

Rouge Fusion of Gris Highland

Deze multifunctionele beperkte serie is beschikbaar op Duster en de modellen van de Stepway familie (Sandero, Logan MCV, Dokker en Lodgy). Bovendien hebt u keuze uit twee exclusieve carrosseriekleuren. Gaat u voor het gewaagde Rouge Fusion, of toch voor het klassiekere Gris Highland?

Een sterk design

Deze limited edition onderscheidt zich met rode accenten aan de buitenkant (carrosserielijnen, achteruitkijkspiegels, onderkant van de deuren) en aan de binnenkant (deurpanelen, rond de ventilatoren, grafische bekleding, matten ...). In de comfortabele cabine wisselen lichtgrijs en zacht rood elkaar af. Zo ontstaat een mooi contrast met het donkere dashboard uit carbon.

De velgen, een verbluffend effect!

De rode naafdop geeft de specifieke wieldoppen een aluminium look van 16"-diamantvelgen (en 17"-diamantvelgen voor Duster). Dit systeem is superhandig, mooi, goedkoop én onderhoudsvriendelijk. Goed gedaan Dacia!

De technologieën

Techroad staat ook garant voor handige technologieën: een achteruitrijcamera en -sensor, het Media Nav Evolution multimediasysteem dat compatibel is met Apple CarPlay® ... Sommige modellen beschikken ook over automatische airconditioning en een handenvrije startkaart.

Nieuwe motorisaties ...

Naar aanleiding van deze beperkte serie Techroad brengen we ook twee nieuwe benzinemotoren op de markt voor Duster (4×4), Lodgy en Dokker: 1.3 TCe 130 GPF en 150 GPF.

Interesse?

Kom de limited edition Techroad collectie ontdekken bij uw Dacia verdeler.