Aanbod

Dacia Private Lease

Zonder voorschot, alles inbegrepen. Dacia Private lease is een bijzonder interessante en uitgebreide formule. Voor bestuurders die veiligheid aan een betaalbare prijs op prijs stellen, is huren de ideale keuze.

Dacia Private Lease: Een vast bedrag per maand, zo eenvoudig is het

Bij Dacia maken we het u graag gemakkelijk. Zónder financiële startbijdrage en mét een all-inbedrag per maand biedt private lease u de vrijheid van een wagen ... zonder dat u er een financiële kater aan overhoudt! Motorpech, een lekke band ...? Dat is allemaal inbegrepen in uw leasebedrag. Geen wonder dat steeds meer particulieren overtuigd raken van de flexibiliteit van leasing!

Met Dacia Private Lease krijgt u een compleet pakket: een nieuwe Dacia voor een vast bedrag per maand. Alle autokosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof. Stel zelf uw eigen Dacia samen, bepaal de looptijd, variërend van 24 tot 48 maanden en kies uw jaarlijks gereden kilometers. U bepaalt zelf wat het beste bij u past. Een Dacia rijden met Dacia Private Lease is eenvoudig.

Geïnteresserd?

Contacteer uw Dacia-concessiehouder .Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 48 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door AXUS N.V., Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730). Aanbod voorbehouden aan particulieren woonachtig in Belgie en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier door Axus N.V., de kredietverzekeraar Atradius Credit Insurance N.V., de verzekeringsmaatschappij Baloise Belgium N.V., en na de ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huurprijs wagen, wettelijke garantie en garantie van de fabrikant, onderhoud (onderhoud, werkuren en mechanische herstellingen), zomerbanden, bijstand, verzekering BA en rechtsbijstand, eigen schadeprovisie, bestuurdersverzekering, belasting op inverkeerstelling en jaarlijkse verkeersbelasting), matrixrooster. Maandelijkse huur bepaald in de huurofferte betaalbaar vooraf. De huurder beschikt niet over een herroepingsrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Gelieve uw Dacia dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

<h3>Dacia Private Lease: Een vast bedrag per maand, zo eenvoudig is het</h3>