De ideale fietsendrager

vindt u bij Dacia!

De lente is opnieuw in het land, dus is het hoog tijd om weer op avontuur te trekken. Maak uw keuze uit de fietsendragers en trekhaken van Dacia voor een zacht prijsje!

Vind de ideale fietsendrager

Wie heeft er nu geen zin in een weekendje weg onder de stralende lentezon? Fietsfanaten, kampeerders, sportievelingen, avonturiers ... Iedereen trekt er graag op uit met familie of vrienden. Maar welke bestemming of activiteit u ook kiest, een fietsendrager of trekhaak op uw wagen is een onmisbaar accessoire!

Meer en beter vervoeren

Geniet samen met uw familie of vrienden volop van uw passies en ontdek nieuwe streken. Vertrouw daarvoor op onze betrouwbare, stevige en handige fietsendragers en trekhaken, die bovendien heel eenvoudig te installeren zijn. Fietsen, sportbenodigdheden, een boot ... neem alles wat u nodig hebt mee tijdens uw volgende uitstap. Dat is pas vrijheid!

Op zoek naar de ideale fietsendrager?

Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! De EuroRide-modellen zijn perfect voor traditionele fietsen, terwijl de EuroPower-variant vooral geschikt is voor elektrische exemplaren. De fietsendragers van Thule zijn uitzonderlijk stevig, perfect afgewerkt en ongelofelijk stabiel (getest in reële omstandigheden).

EuroRide 941

2 fietsen – 7 pinnen

€ 289btwi

EuroRide 943

3 fietsen – 7 pinnen

€ 329 btwi

EuroPower* 915

2 fietsen – 13 pinnen

€ 595 btwi

EuroPower* 916

2 fietsen – 7 pinnen

€ 455 btwi

De pluspunten van de EuroRide- & & EuroPower-fietsendragers

  • compatibel met alle soorten trekhaakkogels
  • compatibel met alle soorten fietsen en wielafmetingen
  • Toegelaten gewicht: modellen voor 2 fietsen: 36 kg (EuroRide) & 60 kg (EuroPower) // modellen voor 3 fietsen: 45 kg (EuroRide);
  • voorzien van een diefstalbeveiliging die verankerd is aan het voertuig (voor de fietsendrager en de fietsen);
  • uitgerust met een kantelsysteem om de kofferbak bereikbaar te houden
  • gehomologeerd volgens de TÜV- en de City Crash Test-norm

* Speciaal voor elektrische fietsen

Ontdek ook de trekhaken van Dacia

Met dit systeem kunt u veilig een aanhangwagen, een boot, een caravan, professioneel materiaal, een fietsendrager ... trekken en vervoeren. Als Origineel Dacia Onderdeel is dit systeem perfect compatibel met uw wagen en loopt u geen risico op vervorming.

RDSO-trekhaak

U hebt geen gereedschap nodig om deze trekhaak snel te installeren en te demonteren. Bovendien is hij volledig onzichtbaar wanneer u het kogelgewricht verwijdert. Aanbevolen bij flexibel gebruik. Uw wagen blijft er mooi gestroomlijnd uitzien.

Trekhaak
met zwanenhals

Deze trekhaak met de beste prijs-kwaliteitverhouding is niet afneembaar. Aanbevolen bij regelmatig gebruik.

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak bij uw Dacia-garagehouder voor meer informatie!