Winterkit:

0% financiering

Bij aankoop van een set winterbanden op velgen profiteert u bij Dacia Cherry Club van een financiering aan 0%!

100% veilig, 0% extra kosten

Wist u dat zomerbanden bij een temperatuur net onder de 7 °C al minder goed presteren? Dat geldt niet voor winterbanden, want die garanderen net een goede wegligging en dus een uitstekende veiligheid bij lage temperaturen. Wacht niet langer: bij aankoop van een set winterbanden op velgen profiteert u bij Dacia Cherry Club van een financiering aan 0%! Deze winter kunnen u én uw portefeuille op beide oren slapen.

Dankzij Dacia Cherry Club profiteert u van een exclusief financieringsaanbod van 0% gedurende zes maanden*. Dit aanbod omvat de plaatsing van de banden en het uitbalanceren. Het aanbod is geldig op alle winterkits met plaatsing ten bedrage van minimaal € 300 en maximaal € 2.200.

Bezoek de website van Motrio en ontdek de prijs van uw Dacia winterkit

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

*Aanbieding van lening op afbetaling geldig op een set winterbanden, tot en met 31/12/2019. Vaste rentevoet en jaarlijks kostenpercentage (JKP) van de aanbieding: 0% voor een maximale looptijd van zes maanden, zonder verplicht voorschot. Voorbeeld voor een financiering van € 549 met zes maandelijkse afbetalingen van € 91,50. Totaal te betalen bedrag: € 549. Niet-contractuele aanbieding. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier door Alpha Credit B.V. (kredietgever), Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel. Adverteerder: Renault België Luxemburg NV (invoerder), Pleinlaan 21, 1050 Brussel.

<h3>100% veilig, 0% extra kosten</h3>