Reiniging en ontsmetting

van je airco

Dacia reinigt en ontsmet de airconditioning van je auto om bacteriën en virussen geen kans te geven.

Reiniging en ontsmetting van je airco voor slechts € 39

Dacia biedt je een reiniging en ontsmetting van je airco aan, een interventie met een aangepast ontsmettingsmiddel waarmee eventuele virussen tot 99,99% geëlimineerd worden.

Waarom moet mijn airconditioning worden schoongemaakt?

In de filter, verdamper en roosters van een aircosysteem is het koud en vochtig. Daardoor krijgen ongewenste micro-organismen zoals bacteriën en schimmels er vrij spel om zich te vermenigvuldigen.

Om dit proces een stap voor te zijn, raden we je aan de airconditioning elk jaar te laten reinigen. Een zuiver aircosysteem verhindert dat schadelijke micro-organismen zich ontwikkelen en verspreiden. Tijdens de reiniging worden onzuiverheden, vuildeeltjes en bacteriën verwijderd.

En het ontsmetten dan?

Door de airconditioning te ontsmetten, elimineren we ziektekiemen (bacteriën, schimmels, algen ...) en verhinderen we dat er micro-organismen en virussen in het systeem terechtkomen. Bij deze behandeling vernevelen we het ontsmettingsproduct, zodat het goed in contact komt met alle onderdelen van het aircosysteem. Denk maar aan de filter en verdamper.

Bovendien zorgt de ontsmetting van Dacia ervoor dat bacteriën tot wel zes maanden lang niet opnieuw de kop kunnen opsteken. (homologatie NEN 6265 en EN 14476)

Het resultaat?

Wat de weersomstandigheden ook zijn, of je nu in de stad of op het platteland rondrijdt: de lucht die via je airconditioning in je auto circuleert, wordt gereinigd en diep gezuiverd. Hierbij wordt wel 99% van de bacteriën en virussen geëlimineerd!

Maak een afspraak

Adem zuivere lucht in wanneer je met je wagen onderweg bent dankzij deze aanbieding. Neem contact op met je verdeler en laat je airconditioning reinigen en ontsmetten voor slechts € 39 in plaats van € 45.

img

Kies uw formule

Dacia biedt u drie forfaits voor een optimaal werkend systeem.

BTWi
25
Check-up
airconditioning
45 €
BTWi
39
Reiniging airconditioning: nu extra voordelig
BTWi
65
Reiniging airconditioning en interieurverfrisser

Profiteer van de "one stop shopping"-service

Om je dagelijks te ondersteunen, tijd te besparen, je veiligheid te garanderen en je een optimale kwaliteit te verzekeren, biedt Renault je een "one stop shopping"-service aan. Met één enkel bezoek aan de werkplaats voeren we alle gewenste ingrepen en noodzakelijke herstellingen uit: ontdek onze op maat gemaakte mechanische onderhouds- en reparatiepakketten, onze carrosserie en voorruit service, vind de banden die geschikt zijn voor jouw auto, raadpleeg ons brede assortiment accessoires, onze onderhoudsproducten ... Je Dacia-verdeler staat tot je dienst!

Contacteer je Dacia-verdeler