Nieuwe functies

Media Nav Evolution

Het Media Nav Evolution systeem van alle Dacia modellen steekt voortaan in een nieuw kleedje. Het resultaat? Nóg vlottere navigatie!

Media Nav Evolution nu ook compatibel met Apple CarPlay™ en Android Auto™

Alle Dacia modellen die sinds begin 2019 van de band rolden, zijn uitgerust met een nieuwe versie van het Media Nav Evolution navigatiesysteem. Naast eenvoudigere en snellere navigatie beschikt deze versie ook over een aantal nieuwe functies: Android Auto™ en Apple Carplay™.

Media Nav Evolution

Dankzij het Media Nav Evolution systeem kunt u sommige apps (navigatie, muziek spelen, chatten …) en functies van uw smartphone (bellen, berichten sturen ...) rechtstreeks in uw Dacia gebruiken. Zo kunt u deze functies met stembediening activeren via de Google Assistant (Android) of Siri (Apple). Dat komt uw veiligheid alleen maar ten goede, want zo houdt u uw handen altijd aan het stuur ... en uw ogen op de weg!

Wat verandert er?

De nieuwe versie van het Media Nav Evolution systeem met vlottere, eenvoudigere en snellere navigatie kreeg er een aantal nieuwe functies bij:

Android Auto™ en Apple CarPlay™*

responsievere touchscreenfuncties

een betere schermovername

eenvoudigere toegang tot de menu’s

* Download deze apps om uw favoriete smartphoneapps voortaan ook in uw wagen te gebruiken, berichten te lezen en oproepen te beantwoorden.

Welke functies* zijn beschikbaar via Android Auto™ en Apple CarPlay™?

- Spotify
- Deezer
- VLC

- Whatsapp
- Messenger
- Skype

* Beschikbaar naargelang het model en de productiedatum. Apple CarPlay™ is een merk van Apple Inc. Android Auto™ is een merk van Google Inc.

Meer weten?

Ga voor meer informatie over de nieuwe functies van het Media Nav Evolution systeem naar de multimediapagina van Dacia.

Alles over Media Nav Evolution