Nieuwe ruitenwissers

nodig?

Warmte, regen, de carwash, stof ... Uw ruitenwissers verslijten door tal van factoren. Eigenlijk zou u ze één keer per jaar moeten vervangen. Hebt u tekenen van slijtage opgemerkt? Profiteer dan snel van ons aanbod: een unieke prijs van 45 € voor alle modellen uit het gamma!

Eén superprijs voor het hele gamma

Het doel van uw ruitenwissers kan niet eenvoudiger zijn: ervoor zorgen dat u de weg goed blijft zien wanneer het regent of sneeuwt. Dat lijkt misschien simpel, maar het is wel van cruciaal belang voor uw veiligheid. Dat betekent dat u uw ruitenwissers tijdig moet vervangen wanneer ze versleten zijn.

Uw ruitenwissers worden namelijk het hele jaar door op de proef gesteld in verschillende weersomstandigheden, zelfs wanneer uw wagen niet rijdt! Zo verslijt het natuurlijke rubber door slecht weer, uv-stralen, vorst, een wasbeurt bij de carwash, het vuil op onze wegen ... Er zijn zoveel elementen die ervoor zorgen dat het rubber van uw ruitenwisserstrips beetje bij beetje afslijt en vervormt. En dat zorgt uiteindelijk voor een steeds slechter wordend zicht op de weg.

Voor uw eigen veiligheid en comfort adviseert Dacia uw ruitenwissers één keer per jaar te vervangen. Profiteer nu van de unieke prijs van € 45 voor een set ruitenwissers voor alle Dacia modellen.

<h3>Eén  superprijs voor het hele gamma</h3>