De paus rijdt met Dacia

De heilige Duster!

Wist u dat de pausmobiel van Zijne Heiligheid een Dacia Duster is? Hij is wit, uiteraard, en speciaal uitgerust om een drukke menigte te trotseren. De SUV die de Renault Groep aan paus Franciscus schonk, mag zeker gezien worden!

Het Vaticaan is een Duster rijker!

Inderdaad, u leest het goed: onze paus Franciscus koos een Dacia Duster voor zijn verplaatsingen en publieke verschijningen. De Renault Groep bouwde een Dacia Duster om tot officiële pausmobiel. Hij is helemaal afgestemd op de mobiliteitsbehoeften van onze Heilige Vader: een open dak, een beschermkooi in kogelvrij plexiglas en een verlaagd chassis om gemakkelijk te kunnen in- en uitstappen.

Een officieel bezoek aan het Vaticaan


Christophe Dridi, algemeen directeur van de Renault Groep Roemenië en van Automobile Dacia SA, en Xavier Martinet, algemeen-directeur van de Renault Groep Italië, overhandigden de pausmobiel met grote trots aan de herder van alle katholieken. Voor deze zeer bijzondere levering bezochten ze het Vaticaan, de residentie van de paus. We kunnen dus wel stellen dat Zijne Heiligheid een 'man van het volk' is. En wij bij Dacia zijn zo fier als een paus!

Intéressé(e)

Ga naar uw Dacia verdeler voor meer informatie over de (heilige) SUV Duster.

<h3>Het Vaticaan is een Duster rijker! </h3>