Onze vestigingen

staan tot je dienst

Omdat de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers voorop staat, passen we de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad toe om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

COVID-19 : Onze vestigingen staan tot je dienst

Omdat de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers voorop staat, passen we de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad toe om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Daarom zijn de showrooms van Dacia tijdelijk gesloten en worden alle commerciƫle activiteiten ter plaatse tot nader order opgeschort.

Onder voorbehoud van een eventuele update van de overheidsbeslissingen met betrekking tot de strijd tegen COVID-19, zullen we onze activiteiten kunnen hervatten om onze professionele klanten vanaf 4 mei en onze particuliere klanten vanaf 11 mei weer van dienst te kunnen zijn. We doen er uiteraard alles aan om alle hygiƫnemaatregelen in acht te nemen om u in alle veiligheid te verwelkomen.

Er wordt een minimale reparatiedienst gehandhaafd door onze verdelers om dringende herstellingswerken te kunnen uitvoeren conform de bepalingen van het ministerieel besluit.

Indien nodig kan je contact opnemen middels onderstaand contactformulier. Gezien de context doen we er alles aan om binnen de kortst mogelijke termijn te antwoorden.

NEEM CONTACT OP MET EEN VERDELER

Onze klantendienst staat ook paraat om zo snel mogelijk jouw vragen te beantwoorden. Neem bij voorkeur contact met hen op via het contactformulier op onze website.

NEEM CONTACT OP MET DE KLANTENDIENST

Lees via de link hieronder de antwoorden op de belangrijkste vragen van onze klanten.

VEELGESTELDE VRAGEN COVID-19

In de huidige context worden acties met betrekking tot 15 jaar Dacia uitgesteld tot een latere datum. De Dacia Duster-wedstrijd is geschorst. We vragen je bijgevolg om zaterdag 21 maart niet naar onze showrooms te komen.

Wij danken je voor je begrip. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

Het Dacia-team

<h3>COVID-19 : Onze vestigingen staan tot je dienst </h3>