Denk aan uw zomerbanden

4 fantastische forfaits

Winter- en zomerbanden zorgen voor een optimale wegligging en verkorten de remafstand van uw wagen. Maar wanneer moet u ze vervangen? We vertellen het u hieronder en stellen u de vier Dacia-forfaits voor.

Denk aan uw zomerbanden

Eindelijk. De lente is opnieuw in het land. Maar de terugkeer van het mooie weer betekent ook enkele veranderingen voor uw Dacia, bijvoorbeeld voor de banden. Zoals u wellicht weet, moet u bij uw bandenkeuze rekening houden met de weersomstandigheden. Gelukkig hebben we de beste forfaits!

Tijd voor het zomeruur!

Wanneer de temperatuur tot boven 7 °C stijgt, is het logischerwijs weer tijd voor zomerbanden. Omdat ze van harder en dikker rubber gemaakt zijn raken ze minder snel oververhit en garanderen ze meer grip op de weg en een optimaal remvermogen.

Wanneer vervangen?

Wanneer de temperatuur definitief onder of boven de grens van 7 °C gaat, valt onmogelijk te voorspellen. Daarom wordt over het algemeen aanbevolen om uw banden in maart (zomerbanden) en november (winterbanden) te wisselen.

Tip !

Door uw winter- en zomerbanden steeds na zes maanden te wisselen, gaan ze twee keer langer mee dan wanneer u het hele jaar door slechts één bandenset gebruikt.

Ontdek onze vier exclusieve forfaits!

Dankzij de vier voordelige Dacia forfaits voor het wisselen van zomerbanden vindt u gegarandeerd de beste formule voor uw wagen.

€ 35 

incl. btw

€ 45 

incl. btw

€ 56 

incl. btw

€ 66 

incl. btw

*Exclusief SSPP-sensoren en de synchronisatie ervan.
** Met ‘bijvullen van de vloeistoffen’ bedoelen we dat de volgende vloeistoffen nagekeken worden en indien nodig bijgevuld:

  • motorolie
  • remvloeistof
  • koelvloeistof
  • stuurbekrachtigingsvloeistof
  • ruitensproeiervloeistof voor/achter

Vind uw nieuwe banden!

Zomerbanden nodig? Door de vele aanbiedingen, merken, prijzen en technische kenmerken ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste banden, heeft Dacia een online bandensimulator ontwikkeld. U kunt er ook uw nieuwe banden bestellen en profiteert dan meteen van een mooie korting tot 35%.

Vind de beste prijs

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak bij uw Dacia-garagehouder voor een van onze vier forfaits … zodat u in alle veiligheid van het lenteseizoen kunt genieten!