Bereken de waarde

van uw wagen

Bent u van plan uw huidige wagen in te ruilen voor een gloednieuwe DACIA? Of bent u gewoon benieuwd naar de overnamewaarde van uw wagen? Onze online simulator berekent het in een oogwenk voor u!

Bereken de overnamewaarde van uw wagen

U bent op zoek naar een nieuwer model. Of een beter uitgeruste wagen. Of simpelweg een auto die meer op uw levensstijl afgestemd is ... Er zijn zoveel redenen om uw huidige wagen in te ruilen voor een gloednieuwe DACIA. Of misschien bent u gewoon benieuwd naar de waarde van uw auto? Dankzij onze online simulator hoeft u er niet langer het hoofd over te breken. In een paar klikken ontdekt u hoeveel DACIA nog veil heeft voor uw oude wagen. Eenvoudig, snel en betrouwbaar.

Want uw wagen is het waard!


Bent u van plan om uw huidige wagen te verkopen? Kom dan zeker eens bij ons langs, ook als u niet met een DACIA rijdt. Zodra u de overnamewaarde van uw auto berekend hebt met onze online tool, neemt uw dichtstbijzijnde DACIA-dealer contact met u op voor een afspraak.

Gratis en vrijblijvende schatting

De overnamesimulator maakt gebruik van de gangbare schattingen op de markt en is geschikt voor alle automerken. De overnamewaarde van uw wagen wordt gratis en vrijblijvend geschat, zonder aankoopverplichting. Waar wacht u nog op?

Hoeveel is mijn auto nog waard?


Een nieuwe of tweedehandse DACIA


Zodra de overnamewaarde vastligt, kunt u dit bedrag aftrekken van de aankoopprijs van een gloednieuwe DACIA of een mooi tweedehands model. Het enige wat u nog moet doen, is uw favoriet uitkiezen!

<h3>Bereken de overnamewaarde van uw wagen</h3>