Techroad

accessoires

Techroad is de nieuwste beperkte serie van Dacia. Limited edition, gericht op veeleisende chauffeurs. Kies uw favoriete accessoires en rust uw Dacia uit zoals u dat wilt!

De accessoires voor Dacia Techroad

De limited edition Techroad voor Duster en de Stepway familie (Sandero, Logan MCV, Dokker en Lodgy) omvat een hele reeks bijzondere accessoires, gericht op comfort, veiligheid en avontuur! Kies uw stijl.

Easyflex kofferbescherming

Een barbecue meenemen voor een weekendje weg? Of materiaal dat vuil mag worden? Geen probleem. Met de Easyflex kofferbescherming, die heel eenvoudig te installeren en te reinigen is, neemt u gewoon mee wat u nodig hebt, zonder bang te moeten zijn vlekken te maken of het tapijt te beschadigen.

€ 159BTWi
Fietsendrager met korting

Trekt u er graag met de fiets opuit nu de lente weer in het land is? Verruim dan gerust eens uw horizon. En uw fiets? Die neemt u overal veilig mee naartoe. Bovendien staan onze fietsendragers nu in promotie. Hét moment dus om in actie te schieten!

Euroride 941: € 305 € 259BTWi
EuroRide 943: € 349 € 299BTWi
Trekhaakpack

Op vakantie, tijdens uw vrije tijd, naar het werk ... Om uw aanhangwagen, caravan of fietsendrager veilig mee te nemen, komt een trekhaak goed van pas.

Vanaf
€ 505BTWi
Kleerhanger
op hoofdsteun

Hebt u in de late namiddag nog een afspraak? Of gaat u volgend weekend naar een bruiloft? Geen zorgen, uw kraaknette outfit hangt al klaar. Hang uw jasje of colbert gewoon op de kleerhanger achter uw stoel. Zo wordt ook uw zicht op de weg niet belemmerd!

€ 55BTWi
Geïntegreerde
dashcam

Steeds meer chauffeurs zien de voordelen van een geïntegreerde dashcam in, want zo'n discrete camera registreert alles wat er onderweg gebeurt. Handig bij een ongeval, dus. Maar dat is nog niet alles, want met een dashcam legt u ook uw mooiste herinneringen vast!

Vanaf
€ 359BTWi
Smartphonehouder met inductie

Gewoonweg onmisbaar! Dankzij de magnetische inductie van deze houder laadt u uw smartphone gewoon aan het stuur op, zónder USB-kabel. Handig, stijlvol én veilig op de weg.

€ 59BTWi

Aarzel niet

Deze aanbieding voor Techroad accessoires geldt tot en met 31.08.2019 en zolang de voorraad strekt. Geïnteresseerd in een van deze Techroad accessoires?

Neem contact op met uw Dacia verdelerVerdergaan