Logan, de onklopbare ster

van het Autosalon!

Vind je voor € 10.000 (of minder) nog een nieuwe auto die comfortabel, ruim en betrouwbaar is? Zeker! Het bewijs is Dacia Logan. Op het Autosalon klopt hij alle records

Logan

De Logan gezinswagen heeft het allemaal

Het is inderdaad mogelijk om voor maximaal € 10.000 een auto te vinden. Op enkele zeldzame uitzonderingen na moet u zich dan wel tevredenstellen met een kleine stadswagen. Niet bepaald de eerste keuze van een gezin dat buiten de stad woont. Gezinnen zoeken een auto met een ruim interieur en dito koffer, en stellen comfort en veiligheid voorop. En dat is precies wat Dacia Logan te bieden heeft. Beter nog, hij heeft een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding binnen zijn segment.

Logan

De pers is lovend

Uiteraard is een goede prijs niet alles, want kwaliteit geeft nog altijd de doorslag. De compacte Dacia berline voldoet aan beide en wordt vaak als voorbeeld geciteerd.. Zo ook tijdens het laatste Autosalon in Brussel . Sudinfo schrijft: ”Het goedkoopste model is Dacia Logan met een prijs van € 7790.” Gocar meldt: ”Zelfs met een beperkt budget vind je bij Dacia ook enkele ruimere wagens, zoals Sandero (€ 8190) en vooral Logan vanaf € 7790 voor de berline en € 9190 voor de break.” Ook Gazet Van Antwerpen is bijzonder lovend: ”De grote winnaar is Dacia Logan.” Net als Knack magazine : ”Dacia Logan is wel de goedkoopste, maar zeker niet de slechtste wagen!”

Een icoon dat met zijn tijd meegaat

Logan is zonder meer het iconische model van het merk Dacia. De compacte berline gaat met zijn tijd mee, volgt nieuwe technologieën op de voet en is het onbetwistbare icoon onder de goedkopere wagens. Hij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, ruimte en comfort. En dat voor een mooie prijs van € 7790. Goed gedaan, kampioen!

Logan

Geïnteresseerd?

Ga naar uw Dacia verdeler voor meer informatie over Dacia Logan en het hele Dacia gamma.

Uw concessiehouder