Dokker toont zijn goede hart:

Mobiliteit voor iedereen

Rolstoelgebruikers vinden ongetwijfeld een plaatsje in Dacia Dokker, die van alle comfort voorzien is! Dankzij de in verschillende delen inklapbare achterbank kunnen ook mindervalide mensen plaatsnemen in Dacia Dokker. En er zijn nog meer configuraties mogelijk.

Plaatsen voorbehouden!

Dacia wil dat mobiliteit voor iedereen toegankelijk is, voor de juiste prijs. Omdat Dokker zo modulair is, kunnen voortaan ook mindervalide mensen comfortabel reizen met Dacia. Ze hoeven daarvoor niet eens uit hun rolstoel te komen.

Deze inrichting voldoet voornamelijk aan drie criteria:

1. eenvoud en gebruiksgemak;

2. kwaliteit en stevigheid;

3. voldoende ruimte.

Veilige, hoogwaardige materialen

De metamorfose werd volledig ontworpen, ontwikkeld en getest volgens de strengste Dacia-normen, zonder in te boeten aan actieve én passieve veiligheid. Het ontwerp en de kwaliteit van de gebruikte materialen werden uitvoerig bestudeerd en onderzocht, zodat we ze beter konden afstemmen op het interieur van de wagen. De inhoud van de brandstoftank is gelijk gebleven. De tweedelige helling is stevig, maar toch licht. Bovendien klapt u ze eenvoudig uit. De lage bodem werd bekleed met een wasbare antisliplaag. Iedere passagier beschikt over een driepuntsveiligheidsgordel.

Uitzonderlijk modulair

Dacia Dokker is ontworpen voor een veeleisend publiek en pronkt dan ook met enkele innovatieve, technische oplossingen. Zo bleef de originele achterbank behouden (2/3 en 1/3 verdeel- en inklapbaar), waardoor ze elk gebruik aankan: occasioneel en regelmatig, door particulieren en professionals. U zet deze modulaire wagen dus erg eenvoudig naar uw hand, zonder stoelen en/of de hele bank te moeten demonteren.

Drie tot vijf personen aan boord

Afhankelijk van de geplande rit biedt deze Dacia Dokker plaats aan drie, vier of vijf personen. Geen rolstoelgebruikers die meereizen? Dan blijven de stoelen gewoon staan en is er plaats voor vijf personen. In de koffer is voldoende ruimte voor alle bagage. Een rolstoelgebruiker kan achteraan in het voertuig plaatsnemen. Bij een smallere rolstoel klapt u gewoon 2/3 van de achterbank in en bij een breder exemplaar de hele achterbank. Afhankelijk van de configuratie kunt u dus drie tot vier personen meenemen, met inbegrip van de rolstoelgebruiker.

Financieel duwtje in de rug

Neem voor meer informatie zeker contact op met uw Dacia-garagehouder. Hij neemt alle mogelijkheden graag met u door!

Met de goedkeuring van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (www.vaph.be) wordt de aanpassing gewoonlijk volledig vergoed.